Luni, 24 Iunie 2013 01:48

Reuniunea medicilor români în Franţa, din nou la Ambasadă - sâmbătă, 29 iunie 2013

Ambasada României din Paris găzduieşte sâmbătă, 29 iunie 2013, începând cu orele 15h00, o nouă reuniune semestrială a medicilor români din Franţa.

La întâlnirea organizată de Asociaţia Medicilor Români din Franţa (AMRF) vă puteţi înscrie până la data de 27 iunie completând formularul electronic la adresa:

http://www.dialogue-ro.fr/medici/inscriere.php

Accesul în incinta Ambasadei - Hotel de Béhague, 123 rue Saint Dominique 7e- se va face pe baza listei cu persoanele care şi-au confirmat participarea, fiind necesară prezentarea unui act de identitate.

 

Citit 1530 ori Ultima modificare Luni, 24 Iunie 2013 02:08

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top