Joi, 17 Octombrie 2013 13:45

Concert de Muzica Jazz la Paris sustinut de Ramona Horvath

Dragii mei , va adresez o invitatie , pt Duminica 27 oct, sa petreceti o dupa amiaza muzicala alaturi de mine si de colegii mei , in clubul de jazz Sunset Sunside. 
Fiind un concert de dupa amiaza , sunt bineveniti si cei mici, iar pretul biletelor este deasemenea redus (din acelasi motiv , de concert de "dupa amiaza"), adica 10euros. Puteti rezerva chiar aici : http://www.sunset-sunside.com/2013/10/artiste/1203/1820/

Va astept cu mult drag, Ramona

Jazz & Goûter Fête Oscar PETERSON

Avec Ramona Horvath

Le retour du concept qui cartonne chaque dimanche à 16h à l'heure du goûter avec de nouvelles thématiques pour cette sixième saison ! De Walt Disney à Ella Fitzgerald en passant par Django Reinhardt, Henri Salvador, Charlie Parker, Lalo Schiffrin, Coltrane, Gainsbourg, Brassens, Miles Davis, Nougaro... Le rendez-vous obligé des enfants et parents pour découvrir le jazz. 


NB : Le goûter n’est pas compris dans le prix de l’entrée. Formule à 5€ avec bonbons, cake maison et boisson. Réservations fortement conseillées par internet. Enfants à partir de 3 ans           
Citit 1336 ori

Lasă un comentariu

Recomandate
Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top