Vineri, 15 Noiembrie 2013 05:16

REVIRO se întâlnește cu studenții români la Paris

Vineri, 15 noiembrie la ora 19 va avea loc la librăria Shakespeare and Company întâlnirea echipei Reviro cu stundenții români la Paris. Aceștia vor avea ocazia să discute despre posibilitățile de angajare la companii de top din România a absolvenților români de studii superioare din străinătate.

Cel mai nou proiect al Grupului Educativa, Reviro își propune să ajute tinerii cu experiență academică și profesională internațională să își găsească un job la companii din România care înțeleg valoarea adăugată a unor asemenea candidați și care au un plan de dezvoltare profesională pe termen mediu și lung pentru angajații lor. Misiunea Reviro este aceea de a asigura o potrivire cât mai bună între organizație și tinerii talentați cu experiență internațională, așa că oferă consiliere pe parcursul întregului proces de recrutare pe de o parte și identifică și selecționează cele mai interesante și provocatoare joburi pentru candidați

Mai multe info pe https://www.facebook.com/events/619732918070065/

Citit 1631 ori Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2013 05:20

Lasă un comentariu

Recomandate
Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top