Joi, 13 Februarie 2014 12:10

Meet the PROs - Cum să-ţi construieşti o carieră internaţională fără a-ţi neglija hobby-ul

Indiferent de punctul în care te afli în evoluţia ta profesională, echilibrul între carieră şi hobby-uri sau pasiuni este esenţial. 22 Februarie, la ora 13 :30 in Paris

Tu cum reuşeşti să le combini fără a face compromisuri ?  GRASP Paris continuă seria întâlnirilor Meet the PROs cu Irina Pavlovici, analist financiar şi autor al romanului « Cu dragoste despre un cuib cuci », o poveste multicoloră şi plină de haz despre comunitatea românilor din Paris, după cum o descrie Iaromira Popovici, jurnalist Dilema Veche. Instalată în Hexagon încă din 1993 şi absolventă a unui master la HEC Paris, Irina reuşeşte să se bucure din plin de succesul profesional câştigând totodată aprecierea publicului cu un volum despre efectele unei vieţi captive între România şi Franţa.

Te asteptăm sâmbătă, 22 februarie, la ora 13 :30 în mansarda localului parizian La Penderie (17, Rue Etienne Marcel, 75001, staţia de metrou Etienne Marcel) la o discuţie despre « ambiţii » profesionale şi personale. 

Pentru înscrieri trimite un e-mail Andreei la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Locurile sunt limitate ! Ȋnscrie-te din timp. 

GRASP (Societatea Globală a Tinerilor Profesioniști Români, www.mygrasp.org) este o organizaţie globală, non-guvernamentală, non-profit şi neafiliată politic. Este o reţea formată din tineri profesionişti și studenți care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştinţe, încurajarea dialogului şi a dezbaterilor publice şi prin susţinerea antreprenoriatului. Lucrăm în parteneriat cu aproximativ patruzeci de organizaţii din România şi diasporă și avem membrii în mai mult de cincisprezece țări: Olanda, Spania, Germania, Marea Britanie, Statele Unite, Belgia, Italia, Franța, România, India, China, Columbia, Canada, China, Elveția, Danemarca.

Pagina Oficiala Facebook: https://www.facebook.com/events/638902252839139/

Citit 1790 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2014 12:23

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top