•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Ce ziare si reviste sa citesc in Franta?

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

O sursa de informare si educare este presa, sub diferitele ei forme. O lista cu cele mai importante ziare care se gasesc si in mediul online le gasiti mai jos. Lista ziarelor cu siguranta este mult mai mare, dar le vom adauga pe parcurs.

 

Nu stiu cum este in celelalte zone ale tarii, dar in Paris, lumea citeste doar ziarele gratuite, care le gasesti la metrou, in magazine etc. Stirile foarte importante le citim din presa gratuita. Daca exista un subiect mai important atunci cumparam un ziar traditional Le Figaro, Le Monde.

Marile trusturi de presa s-au adaptat si ele, si au investit in aplicatii pentru gadgeturile portabile. Tablete, smartphone-uri, netbook-uri toate au aplicatii de a citi ziare.

LISTA ZIARE DIN FRANTA:

-

Sursa: eFranta.ro
Citit 22553 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2013 18:18

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top