•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

ADERS - Asociatia Studentilor Români de la Strasbourg

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Asociatia Studentilor Români de la Strasbourg , ADERS, a fost fondata de Romulus Bena in 13 mai 2004, preluand statutul juridic al Amicalei de Studenti Romani de la Strasbourg. Aceasta a fost infiintata in 1995, de catre Dl. Funeriu Daniel, actual ministru al educatiei, in Romania. Prin urmare, visam cu totii ca vom deveni ministri…

 

ADERS-ul este rezultatul implicarii voastre, a tuturor, pe baza de benevolat, in organizarea diverselor proiecte.  Suntem o asociatie nonguvernamentala si nonprofit. Romani, moldoveni, francezi sau alte nationalitati, studenti sau absolventi, mici sau mari, activitatile ADERS vi se adreseaza voua tuturor.

Obiectivele  noastre :

  • - dezvoltarea schimburilor culturale si sociale in comunitatea romanilor de la Strasbourg precum si a cooperarii franco-romane ;
  • - facilitarea integrarii studentilor romani de la Strasbourg,  prin informarea si sprijinirea lor;
  • - promovarea culturii romane la Strasbourg.

Excursii, proiectii de film, petreceri, mese traditionale, expozitii, conferinte sunt cele mai frecvente manifestari realizate de catre ADERS. Asteptam propuneri noi din partea voastra !

Chiar daca stim ca nu vom deveni cu totii ministrii, speram sa aducem o contributie, fie ea cat de mica, la zambetul de pe buzele voastre.

Echipa ADERS


Date de Contact:

Site Oficial: http://www.aders.fr/

Presedinte : Mihaela Dupret
Tel : 06.72.02.23.24
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Adresa : Lavinia Chirita, 2 rue Jean Racine – 67400 ILLKIRCH GRAFFENSTADEN
Yahoo : http://groups.yahoo.com/group/romani_strasbourg/
Facebook : http://www.facebook.com/home.php?sk=group_151901571490248

Citit 43638 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2012 17:24

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top