Miercuri, 29 Aprilie 2015 23:32

Diana DAUPHIN-LAZAR - AVOCAT

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Barreau : Nantes
3, quai Hoche - 44000 NANTES

Téléphone : 02 51 89 98 08 - Télécopie : 02 51 84 19 10

Website: www.sigilia.fr

Avocate aux Barreaux de Nantes et de Bucarest

Avocat român în Franţa

Domaines de compétences:

En tant qu’avocat roumain en France (Nantes), Diana DAUPHIN-LAZAR, accompagne les roumains qui ont à faire au droit français.

Diana DAUPHIN-LAZAR est l’interlocuteur des roumains artisans, commerçants, professions libérales (médecins, dentistes..) et industriels, de tout domaine d’activité (santé, commerce de biens, alimentation, bâtiment, tourisme, enseignement, coiffeur, institut de beauté-esthéticienne, entretien et réparation de véhicule, taxi, transports, tourisme, organisme privé de placement du personnel, vétérinaire…)

Ayant une vision économique complexe, à travers le droit roumain, français et européen, Diana DAUPHIN-LAZAR, intervient en droit des affaires (droit des sociétés, contrats, procédure collective, fiscalité des entreprises, commerce électronique, droits d’auteur, travailleurs détachés, contentieux commercial)

Romania flag - Romanian flag

În calitate de avocat român în Franţa (Nantes), Diana DAUPHIN-LAZAR acordă asistență juridică românilor care interacţionează cu dreptul francez.

Astfel, Diana DAUPHIN-LAZAR este interlocutorul românilor artizani, comercianți, a celor din sfera profesiilor liberale ( medici, stomatologi..) sau a activităţilor industriale, din toate domeniile de activitate (sănătate, comerț cu bunuri, alimentație, construcții, cursuri, coafor, salon de înfrumusețare, service-auto, taxi, turism, plasare o forței de muncă, transporturi, veterinar, etc).

Având o viziune juridică complexă, din perspectiva dreptului românesc, francez și european, Diana DAUPHIN-LAZAR intervine în dreptul afacerilor (societar, contracte, drept bancar, insolvență, fiscalitatea întreprinderilor, comerţ electronic, drepturi de autor, lucrători detaşați, contencios commercial).

_______________________________________________________

Langues:

Roumain
Français
Anglais
Italien
______________________________________________________

Contact:

Diana DAUPHIN-LAZAR
SELARL D & A
3, quai Hoche
44000 NANTES
Tél: 02 51 89 98 08
Fax: 02 51 84 19 10
Mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.sigilia.fr

Citit 3764 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2015 23:48
Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top