•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Renault si-a vandut participatia de 6,5% in cadrul Volvo AB pentru 1,4 miliarde euro

Renault a vandut participatia de 6,5% (actiuni A) pe care o detinea in cadrul producatorului de autocamioane Volvo, pentru suma de 1,476 miliarde euro, a anuntat compania auto. Cu banii astfel obtinuti Renault vrea sa-si reduca datoriile si sa investeasca in Franta, Rusia si China....

Renault a pierdut implicit drepturile de vot (pondere de 17,2%) in cadrul Volvo AB. Drepturile mai mari de vot in raport cu procentul in actionariat este dat de valoarea actiunilor tip A, mai valoroase decat mai raspanditele titluri de tip B. Timp de 11 ani Renault a fost actionar majoritar in cadrul Volvo AB.

Renault a inceput sa vanda actiuni Volvo AB tip B in 2010, cand a obtinut 3 miliarde euro din tranzactionarea unor titluri B echivalente cu 14,6% din Volvo AB.

Asadar, Renault a iesit de tot din actionariatul producatorului de camioane Volvo.

 
Citit 2306 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top