Imprimă această pagină

Reghecampf despre jucătorii naţionalei de tineret: Au jucat penibil cu Franţa

 Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, i-a criticat dur, marti, într-o emisiune televizata, pe componentii echipei nationale de tineret, despre care a spus ca au evoluat penibil, fara atitudine si fara ambitie în meciul amical cu Franta, pierdut cu scorul de 0-3. "Mie mi se pare ceva incredibil sa nu poti sa faci fata....

"Mie mi se pare ceva incredibil să nu poţi să faci faţă. OK, Franţa este o echipă foarte puternică, dar totuşi ceea ce s-a jucat aseară mi se pare ceva frustrant. Nu pot să cred că aceşti jucători nu au această mentalitate de a încerca măcar să joace ceva. Să fii pe teren şi să nu faci nimic mi se pare cel mai grav. Toţi jucătorii care au intrat aseară pe teren joacă meci de meci în Liga I. Ce să facem mai mult, să joace în Champions League? Ceea ce au jucat ei mi se pare penibil. Nu vreau să dau vina pe antrenori, dar trebuie impusă acea mentalitate de a câştiga meciuri. Degeaba îşi stabileşti meciuri amicale cu Anglia şi cu Franţa dacă tu te duci şi faci doar act de prezenţă. Trebuie găsite nişte metode ca jucătorii ăştia să facă absolut tot ceea ce pot ei la un asemenea meci. Nu se poate să vii pe teren doar să te plimbi, nu se poate să nu ai atitudine, nu se poate să nu lupţi pentru o minge. Am văzut 90 de minute aseară şi nu pot să-mi dau seama cum nu au avut ambiţie în momentul în care joci cu asemenea echipe", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Antrenorul stelist a criticat voalat şi conducerea tehnică a reprezentativei de tineret, lăsând să se înţeleagă că fotbaliştii nu s-ar fi pregătit suficient în cantonamentul de la naţională.

"Probabil că trebuie umblat undeva la organziare, trebuie date nişte amenzi, să nu le mai dea diurnă, nu ştiu. Nu se mai poate, aşa pierdem timpul. Mie îmi pare rău că Iancu s-a dus, pentru că trebuia să rămână aici, să facă două antrenamente pe zi şi să-şi facă pregătirea. Trimitem jucătorii ca să facă ce? Să stea prin Franţa şi prin Anglia. Eu vreau ca aceşti jucători să crească, eu vreau ca aceşti jucători să joace la Steaua. Cum o să mă bat eu la anul cu echipele din Champions League dacă doi jucători îmi pleacă o săptămână jumătate sau două săptămâni la echipa naţională şi ei nu fac nimic?", a adăugat Reghecampf.

Echipa naţională de tineret a României a fost învinsă, luni seară, cu scorul de 3-0 (1-0), de selecţionata under 20 a Franţei, într-un meci amical disputat la Blois. Reprezentativa antrenată de Emil Săndoi a înregistrat o înfrângere cu acelaşi scor şi în amicalul disputat joi, cu Anglia.

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/reghecampf-despre-jucatorii-nationalei-de-tineret-au-jucat-penibil-cu-franta--3356.html

Citit 3222 ori
Login pentru a posta comentarii