•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Rusii vor arata pentru prima data noul AVION DE LUPTA Su-35

Cel mai nou avion de lupta al Rusiei, Su-35, va fi demonstrat pentru prima data peste hotare la Salonul aviatic Le Bourger, din Franta, au anuntat surse oficiale de la Moscova....

„Corporatia aeronautica va particpa la evenimentul de la Paris cu doua avioane de lupta: Yak-130 si Su-35, care nu au mai fost prezentate niciodata peste hotare. Va fi o premiera”, a spus presedintele intreprinderii, Boris Krylov. „In programul de vara al expozitie figureaza, de asemenea, pe langa Yak-130 si elicopterul de lupta Ka-52”, a precizat, pe de alta parte, directorul salonului, Gilles Fournier.

Capabil sa doboare inclusiv tehnica blindata si conventionala, elicopterul Kamov Ka-52 „Alligator” (Hokum B, conform numelui inregistrat de NATO), dezvolta o viteza de pana la 350 kilometri pe ora. Inaltimea maxima de zbor – 5.500 metri, aparatul urcand cu o viteza de 10 metri pe secunda.  Su-35 a intrat in dotarea fortelor aeriene militare ale Rusiei la sfarsitul anului trecut.


 

Citeste si alte articole pe:  http://incomemagazine.ro/articole/rusii-vor-arata-pentru-prima-data-noul-avion-de-lupta-su-35

Citit 2354 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top