•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Fotbalistii francezi vor da statului 75% din castigurile care depășesc 1 milion € pe an

Nici forbalistii din Franta nu vor scapa de impozit de 75% impus pe veniturile care depasesc unmilion de euro/an, a anuntat astazi cabinetul premierului francez Jean-Marc Ero, potrivit agenției "Interfax"

Declarația a fost facuta după ce cateva publicatii franceze au citat proprietari de cluburi de fotbal care spuneau ca nu vor plati impozitul de 75% impus de Guvern.

Săptămâna trecută, președintele francez Francois Hollande a declarat că intenționează să propuna o noua versiune a proiectului de impozitare cu 75 la suta a tuturor veniturilor care depasesc 1 milion € pe an. Propunerea anterioara care prevedea plata un impozit de 75% a fost punctul cheie a campaniei sale electorale de anul trecut, dar care a fost blocata de către Consiliul Constituțional și Consiliul de Stat.

In prezent, Francois Hollande propune ca impozitul sa fie plătit nu de persoanele fizice, cum se prevedea inainte, ci de catre angajator.

Citeste si alte articole pe:  http://incomemagazine.ro/articole/fotbalistii-francezi-vor-da-statului-75-din-salariile-care-depa-esc-1-milion-e-pe-an

Citit 2057 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top