Imprimă această pagină

Fotbalistii francezi vor da statului 75% din castigurile care depășesc 1 milion € pe an

Nici forbalistii din Franta nu vor scapa de impozit de 75% impus pe veniturile care depasesc unmilion de euro/an, a anuntat astazi cabinetul premierului francez Jean-Marc Ero, potrivit agenției "Interfax"

Declarația a fost facuta după ce cateva publicatii franceze au citat proprietari de cluburi de fotbal care spuneau ca nu vor plati impozitul de 75% impus de Guvern.

Săptămâna trecută, președintele francez Francois Hollande a declarat că intenționează să propuna o noua versiune a proiectului de impozitare cu 75 la suta a tuturor veniturilor care depasesc 1 milion € pe an. Propunerea anterioara care prevedea plata un impozit de 75% a fost punctul cheie a campaniei sale electorale de anul trecut, dar care a fost blocata de către Consiliul Constituțional și Consiliul de Stat.

In prezent, Francois Hollande propune ca impozitul sa fie plătit nu de persoanele fizice, cum se prevedea inainte, ci de catre angajator.

Citeste si alte articole pe:  http://incomemagazine.ro/articole/fotbalistii-francezi-vor-da-statului-75-din-salariile-care-depa-esc-1-milion-e-pe-an

Citit 2078 ori