•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Dacia isi extinde dominatia in Franta - cea mai mare crestere a vanzarilor

Dacia a avut, in primul trimestru din 2013, cel mai mare avans al vanzarilor in Franta, depasind competitori mai mari....

Potrivit datelor Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile, contructorul roman de masini a comercializat, in trimestrul al treilea, 22.598 unitati, consemnand cel mai mare avans dintre toti producatorii auto.

Saltul a fost de 24,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile unei piete franceze care a scazut in primele trei luni cu 14,7%, la 433.297 unitati, conform Liberation.

In consecinta, marca romaneasca si-a marit cota de piata, de la 3,58% la 5,22%.

Pe langa Dacia, cresteri ale inmatricularilor au mai inregistrat doar Hyundai (24,2%), Lexus (11%), Toyota (3,2%), Fiat (1,3%) si KIA (0,1%).

Dacia Sandero se afla pe locul al zecelea in topul celor mai bine vandute modele de autoturisme, cu 9.067 de unitati, in primele trei luni, reprezentand o cota de piata de 2,1%.

Grupul francez Renault a consemnat insa in primul trimestru un declin de aproape 9%, la 104.937 de unitati.

Raportat la luna martie, inmatricularile de autoturisme noi sub brandul Dacia au avansat cu 29,3%, la 6.752 unitati, iar cota de piata a urcat de la 2,64% la 4,09%.

O alta marca low-cost, Hyundai-Kia, a avut un avans mai lent, de 8,6%.

Inmatricularile totale de autoturisme din Franta au coborat cu 16,4% in aceasta perioada, la 165.244 unitati.

Grupul Renault a inregistrat un declin de 8,3%, la 39.416 unitati.

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziare.com/dacia/vanzari/dacia-isi-extinde-dominatia-in-franta-cea-mai-mare-crestere-a-vanzarilor-1227839

Citit 2273 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top