•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Primul an şcolar, după cinci ani de sarkozysm

Primul an şcolar, după cinci ani de sarkozysm

Şcoala a început în Franţa, luni, 3 septembrie, pentru  cei 850 de mii de învăţători şi profesori, iar marţi, 4 septembrie, pentru peste 12 milioane de elevi.

Vincent Peillon, ministrul Educaţiei Naţionale, a promis că acest început de nou an şcolar, primul după cinci ani de sarkozysm, se va derula "cât se poate de bine", graţie în particular măsurilor luate de noua echipă socialistă, pentru a contracara suprimarea posturilor din învăţământ, decisă de fosta guvernare conservatoare.

Vasile Damian, despre noul an şcolar din Franţa

Ascultă 
image

Citeste tot articolul:  http://www.rfi.ro/articol/asculta-rfi-ro/primul-scolar-cinci-ani-sarkozysm

Citit 4427 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top