•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Merkel nu se intelege cu Hollande asupra uniunii bancare

Lupta anticriza din Europa este impiedicata din nou de divergentele dintre liderii europeni, intalnirea din weekend dintre cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande subliniind neintelegeri in privnita "uniunii bancare", Greciei si situatiei din Spania si Italia.

Intrevederea dintre Merkel si Hollande a readus in prim plan neintelegerile dintre Germania si Franta, cei doi lideri exprimand puncte de vedere contradictorii privind termenele din planul de introducere a supraveghetorului bancar unic la nivelul zonei euro.

Merkel a respins apelul lui Hollande pentru o implementare cat mai urgenta a uniunii bancare, proiect prezentat in urma cu aproape doua saptamani de Comisia Europeana, care prevede ca BCE va deveni institutia unica de supraveghere bancara in zona euro, dar si in statele UE din afara spatiului euro care solicita sa adere la sistem.

Divergentele privind uniunea bancara ar putea intarzia implementarea proiectului pana anul viitor, accentuand turbulentele de pe piete, notaza Mediafax.

Moneda euro s-a depreciat saptamana trecuta fata de dolar cu 1,1%, la 1,298 dolari pe euro, dupa ce a crescut in prima jumatate a lunii septembrie cu peste 4% datorita planului BCE si avizarii fondului de urgenta al zonei euro de catre Curtea Constitutionala Federala a Germaniei.

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/merkel-nu-se-intelege-cu-hollande-asupra-uniunii-bancare-81180

Citit 2100 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top