•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Roma Pride la Paris

Rona Hartner

La Paris a avut loc duminică "Roma Pride", marşul pentru demnitatea romilor din Europa, ajuns la a doua ediţie. Manifestaţia, organizată în faţa Pantheonului din capitala Franţei, a reunit câteva sute de persoane.

Show-ul muzical, care a punctat diversele luări de poziţie politice a fost pus în scenă de regizorul Tony Gatlif. Vasile Damian i-a însoţit pe manifestanţi şi s-a întâlnit cu această ocazie cu actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner şi cu inevitabilul Taraf al Haiducilor, aflat din nou în turneu în Franţa.

Reportaj Roma Pride Paris

Ascultă 
image
Size: 2.53 Mb

Citeste tot articolul:  http://www.rfi.ro/articol/asculta-rfi-ro/roma-pride-paris

Citit 2431 ori

Lasă un comentariu

Recomandate
Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top