Imprimă această pagină

Luna noiembrie este cruciala pentru mentinerea Greciei in zona euro

Franta si Germania vor face tot posibilul in urmatoarele patru saptamani pentru a preveni ca Grecia sa agite pietele financiare, colaborand pentru a pune pe directia buna planul de salvare, a declarat marti ministrul francez de Finante, Pierre Moscovici. Moscovici a facut comentariile la o conferinta de presa la Berlin...

Moscovici a facut comentariile la o conferinta de presa la Berlin cu omologul sau german Wolfgang Schaeuble, in timp ce adjunctii lor se afla in a doua zi de negocieri, la Bruxelles, pentru pregatirea unei teleconferinte europene de miercuri pe tema Greciei.

"Vreau sa subliniez ca incercam in continuare sa gasim o solutie cuprinzatoare in cursul lunii noiembrie, pentru a pune capat incertitudinilor, si ne vom folosi toate fortele in acest scop", a spus Moscovici.

El a aratat ca Germania si Franta sunt hotarate ca Grecia sa ramana in zona euro, iar statul elen sa faca toate eforturile pentru a asigura integritatea uniunii monetare, informeaza Mediafax.

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/luna-noiembrie-este-cruciala-pentru-mentinerea-greciei-in-zona-euro-82500

Citit 2555 ori