•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Franta si Germania hotarate sa mentina Grecia in zona euro

Ministrii francez si german de externe, Pierre Moscovici si Wolfgang Schäuble, au pledat marti la Berlin pentru mentinerea Greciei in zona euro si si-au exprimat dorinta privind gasirea unei ''solutii complete'' in noiembrie in legatura cu dosarul grec. ''Suntem hotarati ca Grecia sa ramana in zona euro si ca...

''Suntem hotarati ca Grecia sa ramana in zona euro si ca ea sa depuna eforturile necesare pentru ca integritatea zonei euro sa poata fi asigurata prin eforturile sale proprii'', a declarat ministrul francez al economiei si de finante, Pierre Moscovici, intr-o conferinta de presa comuna la Berlin.

''Sunt in curs de desfasurare discutii cu troica. Dorim in continuare o solutie completa in luna noiembrie, pentru a pune capat incertitudinii, si ne vom uni toate fortele pentru a ne atinge scopul'', a declarat Moscovici, potrivit Mediafax.

Omologul sau german, Wolfgang Schäuble, a fost pe aceeasi lungime de unda. ''Facem ceea ce Franta si Germania pot face pentru stabilirea increderii in mod durabil in zona euro in ansamblu'', a afirmat ministrul german.

Intalnirea celor doi intervine in ajunul unei importante teleconferinte intre ministrii de finante din zona euro pe tema Greciei, care asteapta acordarea unei transe de imprumut de 31,2 miliarde de euro pentru a evita falimentul

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/franta-si-germania-hotarate-sa-mentina-grecia-in-zona-euro-82487

Citit 2531 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top