•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Comisia Europeana a aprobat instituirea taxei pe tranzactiile financiare in 10 state ale UE

Comisia Europeana (CE) si-a dat marti acordul pentru instituirea taxei pe tranzactiile financiare (TTF) in 10 tari din Uniunea Europena (UE). Cele 10 state care au comunicat CE ca vor participa la o ''cooperare consolidata'' pentru taxa pe tranzactiile financiare sunt Germania, Franta (care stau la...

Cele 10 state care au comunicat CE ca vor participa la o ''cooperare consolidata'' pentru taxa pe tranzactiile financiare sunt Germania, Franta (care stau la baza acestei initiative), Austria, Belgia, Portugalia, Slovenia, Grecia, Italia, Spania si Slovacia. si Estonia s-a aratat dispusa sa participe, dar Comisia nu a primit inca o scrisoare din partea guvernului acestei tari.

Aceasta este o etapa importanta in vederea initierii unei cooperari consolidate pe acest subiect, cele 27 de state membre ale UE nereusind sa ajunga la un acord. Varianta ''cooperarii consolidate'', prevazuta de Tratatul privind functionarea UE, permite unui numar de cel putin o treime din statele membre UE (ceea ce in prezent inseamna minimum 9 state) sa actioneze in mod concertat intr-un domeniu care nu este de competenta comunitara, potrivit Agerpres.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, s-a declarat “incantat” de adoptarea acestei initiative, prin care “se pot colecta miliarde de euro, foarte necesare pentru statele membre in aceste vremuri dificile”.

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/comisia-europeana-a-aprobat-instituirea-taxei-pe-tranzactiile-financiare-in-10-state-ale-ue-82233

Citit 2029 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top