Ministru francez: ArcelorMittal nu respecta Franta, sa plece

Ministrul francez pentru Industrie, Arnaud Monebourg, a declarat luni ca gigantul din industria otelului, ArcelorMittal, nu mai este binevenit sa faca afaceri in Franta pentru ca "nu respecta Franta"....

Ministrul francez pentru Industrie, Arnaud Monebourg, a declarat luni ca gigantul din industria otelului, ArcelorMittal, nu mai este binevenit sa faca afaceri in Franta pentru ca "nu respecta Franta".

Totodata, autoritatile franceze cauta un partener industrial care sa preia temporar operatiunile grupului, noteaza France24.

"Minciunile companiei, inca din 2006, sunt revoltatoare. Mittal nu si-a respectat niciodata promisiunile" catre Franta, a declarat oficialul francez.

ArcelorMittal si-a inchis unele facilitati in estul Frantei insa doreste sa-si mentina o parte din activitati. Insa oficialul francez a declarat ca in prezent are loc o "nationalizare tranzitorie" pentru facilitatile respective.

Dupa ce gigantul otelier a refuzat sa-si cedeze operatiunile, guvernul francez a amenintat cu nationalizarea temporara.

Mittal a raspuns, avertizand cu inchiderea tuturor operatiunilor din Franta, unde compania are angajati 20.000 de muncitori.

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/mittal-steel/stiri-mittal-steel/ministru-francez-arcelormittal-nu-respecta-franta-sa-plece-1203893

Citit 2047 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top