Cea mai scumpa masina din lume: Bugatti Veyron Super Sport (Galerie foto Video)

Cea mai scumpa masina din lume este Bugatti Veyron Super Sport, care are un pret de peste 1,9 milioane de euro. Masina se fabrica in Franta si este un adevarat bolid, putand atinge viteza de 415 kilometri pe ora.

Cea mai scumpa masina din lume este Bugatti Veyron Super Sport, care are un pret de peste 1,9 milioane de euro. Masina se fabrica in Franta si este un adevarat bolid, putand atinge viteza de 415 kilometri pe ora.

Bugatti Veyron Super Sport se asambleaza intr-o uzina din Dorlisheim, Alsacia. Masina are 1200 CP si este capabila sa ajunga la viteza de 200 de km/h in doar 6,7 secunde, potrivit Gentside.

Avand o trasmisie integrata, cu 7 trepte de viteza, bolidul poate atinge o viteza record de 415 km/h.

Performantele de acceleratie sunt uimitoare: de la 0 la 100 km/h in 2,7 secunde, iar de la 0 la 300 km/h in 16,7 secunde.

Unul dintre regii lumii auto din ultimii ani este modelul Bugatti Veyron. Acesta a fost deja foarte puternic, insa Bugatti a vrut si mai mult si a creat versiunea Veyron Super Sport, care este cea mai rapida masina, in acest moment, scrie TopSpeed.

Modelul Veyron Super Sport din anul 2011 reprezinta ultimul cult in materie de masini si se adreseaza celor care au multe milioane de dolari in conturi, dar si o pasiune de a conduce masini de lux, elegante si de viteza.

Modelul Bugatti Veyron 16.4 a fost lansat in anul 2005, iar Super Sport este varful acestei game. El prezinta o extraordinara precizie de a conduce si o stabilitate excelenta in regim de viteza, potrivit site-ului constructorului.

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziare.com/auto/masini/cea-mai-scumpa-masina-din-lume-bugatti-veyron-super-sport-galerie-foto-video-1209600

Citit 2359 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top