Craciunul a adus primavara in Germania si Franta

In unele tari europene, Cracinul a venit cu temperaturi neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada a anului, mercurul din termometre trecand chiar de 20 de grade Celsius. In acelasi timp, Marea Britanie se confrunta cu inundatii generatii de ploi torentiale.

In ajunul Craciunului, in regiunile din sud-vestul Frantei s-a incalzit pana la 24 de grade Celsius, apropiindu-se de recordul din 1983, cand s-au inregistrat 25 de grade, informeaza Meteo France. Cald a fost si in nordul tarii, unde temperaturile au fost mai ridicate cu 10 grade fata de valorile normale pentru acest interval.

Neobisnuit de cald a fost inclusiv in Germania: 20 de grade la Munchen, fata de 4 grade in urma cu un an. Italia a fost, la randul ei, traversata de valul de aer cald, in Sicilia fiind inregistrate 22 de grade Celsius, dar, dupa o perioada ploioasa destul de lunga, o ceata deasa a invaluit Peninsula, vizibilitatea coborand, in unele locuri, sub 50 de metri.

Citeste si alte articole pe:  http://www.incomemagazine.ro/articol_91403/craciunul-a-adus-primavara-in-germania-si-franta.html

Citit 2047 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top