Dacia Lodgy a castigat premiul pentru cea mai buna masina de familie din Franta

Dacia Lodgy a fost desemnata cea mai buna masina de familie in Franta, de catre publicatia L'Argus, in timp ce Dokker Van s-a plasat pe locul doi in categoria vehicule utilitare usoare.

De asemenea, titlul de cea mai buna citadina a fost adjudecat de Renault Clio, la categoria masini compacte s-a impus Mercedes Classe A , premiul pentru cel mai bun SUV a fost castigat de Mazda CX-5, iar pentru cel mai bun automobil ecologic de ToyotaYaris.

Premiile au fost acordate de un juriu format din membri L'Argus, acestia fiind experti din industria auto, jurnalisti si specialisi in domeniul cercetarii de piata.

In cazul Dacia Lodgy, juriul a remarcat in special raportul pret/dimensiuni/performanta.

Dacia Lodgy a fost lansata in Franta la sfarsitul lunii aprilie, cu preturi pornind de la 9.990 de euro.

La categoria vehiculelor comerciale usoare, Dokker Van s-a clasat pe locul al doilea, dupa Ford Transit Custom.

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziare.com/dacia/stiri-dacia/dacia-lodgy-a-castigat-premiul-pentru-cea-mai-buna-masina-de-familie-din-franta-1208756

Citit 2301 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top