Seful Mittal considera autoritatile franceze irationale

Lakshmi Mittal, seful grupului Mittal, sustine ca a fost socat cand a auzit declaratia unui ministru francez conform careia "nu este binevenit in Franta"....

Lakshmi Mittal, seful grupului Mittal, sustine ca a fost socat cand a auzit declaratia unui ministru francez conform careia "nu este binevenit in Franta".

Mittal a precizat ca, in situatia in care fabrica sa de otel din Franta va fi nationalizata, aceasta va insemna un enorm pas inapoi pentru autoritatile franceze, noteaza France24.

Totodata, Mittal a catalogat ministrul francez pentru refacere industriala ca fiind o persoana "irationala". Aceasta din cauza ca oficialul francez a decis inchiderea a doua furnale apartinand Mittal in estul Frantei si pierderea a 630 locuri de munca.

Montebourg, ministrul francez, a declarat cu acea ocazie ca ArcelorMittal nu respecta Franta, precizand de asemenea ca firma nu mai este binevenita.

Mittal, cel mai bogat om din Marea Britanie, s-a declarat surprins de un asemenea atac, in conditiile in care, a precizat acesta, compania sa a investit sume importante pe teritoriul francez.

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziare.com/mittal-steel/stiri-mittal-steel/seful-mittal-considera-autoritatile-franceze-irationale-1207089

Citit 2036 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top