Companiile de Internet, inclusiv Google, ar putea plati pentru traficul pe retele

Guvernul francez ar putea sa oblige companiile de Internet, inclusiv Google, sa plateasca pentru traficul de pe retelele de telecomunicatii, a anuntat ministrul Tehnologiei, Fleur Pellerin.

Guvernul francez ar putea sa oblige companiile de Internet, inclusiv Google, sa plateasca pentru traficul de pe retelele de telecomunicatii, a anuntat ministrul Tehnologiei, Fleur Pellerin.

Companiile de Internet genereaza trafic fara sa investeasca in infrastructura care il sustine, a declarat Pellerin, in contextul in care i-a cerut operatorului local Iliad sa nu mai blocheze mesajele publicitare online, informeaza Bloomberg.

Compania franceza, care furnizeaza Internet pentru mai mult de 5,2 milioane de clienti, a acceptat solicitarea ministrului.

"Ce solutii au furnizorii de Internet in contextul in care companiile care ofera continut le folosesc retelele, dar nu investesc in ele? Trebuie sa ne intrebam serios cum pot companiile de Internet sa investeasca in retele", a spus Pellerin in cadrul unei conferinte de presa.

Pellerin si ministrul Industriei, Arnaud Montebourg, vor sustine o dezbatere pe marginea acestui subiect pe 15 ianuarie, a mai precizat ministrul Tehnologiei, care se va intalni in prealabil cu conducerea diviziei locale a Google

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/internet/franta-companiile-de-internet-inclusiv-google-ar-putea-plati-pentru-traficul-pe-retele-1211102

Citit 2016 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top