Trei femei kurde, ucise la Paris

Trei femei kurde, ucise la Paris

Trei femei kurde au fost găsite moarte în noaptea de miercuri spre joi, în capitala Franţei. Ele au fost ucise cu câte un glonţ în cap, în sediul Institutului Kurd din Paris, potrivit unei surse din cadrul Poliţiei, citate de AFP. Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, califică crima drept "insuportabilă.

 

Trupurile neînsufleţite ale celor trei femei kurde au fost găsite în jurul orei 02.00, în institutul situat pe strada Lafayette.

"Scena poate sugera că a fost vorba despre o execuţie, dar ancheta va trebui să elucideze circumstanţele exacte ale dramei", declară sursa citată de AFP. De anchetă se ocupă brigada criminalistică a Poliţiei judiciare pariziene.

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, califică crima drept "insuportabilă".

Una dintre cele trei femei era membru co-fondator al Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), mişcare separatistă, considerată teroristă de unele cancelarii.

Circa 40 de mii de oameni au murit în conflictul de 25 de ani dintre statul turc şi PKK.

Totuşi, Turcia a început recent discuţii cu liderul încarcerat al PKK, Abdullah Ocalan, pentru a convinge mişcarea separatistă să se dezarmeze.

Citeste si alte articole pe:  http://www.rfi.ro/articol/stiri/social/trei-femei-kurde-ucise-paris

Citit 2269 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top