Andrei Şerban montează la Opera Bastilia

Andrei Şerban montează la Opera Bastilia

La Opera de la Bastilia de la Paris este programată între 25 ianuarie şi 9 februarie o operă a mai puţin cunoscută a compozitorului rus Musorgski, drama muzicală şi istorică în cinci acte „Kovancina”. Regia spectacolului este semnată de regizorul de origine română Andrei Serban. Colegul meu Matei Vişniec a asistat la o repetitie generală, a stat de vorbă cu regizorul Andrei Serban, şi ne împărtăşeşte impresiile.

 

Ascultaţi un reportaj realizat la Opera Bastilia de Matei Vişniec la una din repetiţiile generale ale spectacolului de operă „Kovancina” de Musorgski, regia fiind semnată de regizorul de origine română Andrei Serban.

Andrei Serban intervievat de Matei Vişniec

Ascultă Download

Citeste si alte articole pe:  http://www.rfi.ro/articol/asculta-rfi-ro/andrei-serban-monteaza-opera-bastilia

Citit 4677 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top