Hollande: Franta si SUA vor face presiuni asupra Iranului in problema dosarului nuclear

Franţa şi SUA vor exercita presiuni 'până la capăt' asupra Teheranului pentru ca negocierile privind dosarul nuclear să ajungă la un rezultat concret, a declarat  preşedintele francez François Hollande, informează AFP.

Şeful statului francez a declarat, după un dejun cu vicepreşedintele american Joe Biden, în vizită la Paris, că 'Iranul refuză transparenţa şi să îşi respecte obligaţiile internaţionale'.

Statele din Grupul 5+1 (cei cinci membri permanenţi ai Consiliului de Securitate al ONU - SUA, Rusia, China, Franţa, Marea Britanie - plus Germania) i-au propus Iranului o reuniune la 25 februarie în Kazahstan pentru a încerca să relanseze, după luni de întrerupere, negocierile privind programul nuclear controversat al Teheranului.

Marile puteri şi Israelul suspectează Iranul că doreşte să producă arma atomică sub acoperirea programului nuclear civil, acuzaţii respinse categoric de Teheran.

Citeste si alte articole pe:  http://incomemagazine.ro/articole/hollande-franta-si-sua-vor-face-presiuni-asupra-iranului-in-problema-dosarului-nuclear

Citit 1896 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top