Criza de locuinte din Franta se agraveaza, afectand peste 8 milioane de persoane

Criza de locuinte din Franta se agraveaza din cauza situatiei economice care afecteaza peste opt milioane de persoane, potrivit unui raport publicat vineri de Fundatia Abbe Pierre. Potrivit Fundatiei Abbe Pierre, 685.000 de persoane nu au locuinte personale in Franta (dintre care 133.000 fara domiciliu fix), iar un...

Potrivit Fundatiei Abbe Pierre, 685.000 de persoane nu au locuinte personale in Franta (dintre care 133.000 fara domiciliu fix), iar un total de 3,6 milioane de persoane fie nu au locuinte, fie traiesc in unele precare si peste 5 milioane sunt "vulnerabilizate" de criza de locuinte.

Criza economica din perioada 2008-2009 continua sa produca "efecte extrem de ingrijoratoare", in special pentru cei cu venituri modeste, care sunt primii afectati de cresterea somajului si saraciei. Cresterea datoriilor si noile recorduri inregistrate in materie de expulzari sunt semne ale degradarii situatiei pentru locatari.

Familiile se adapteaza la "sacrificii", subliniaza Christophe Robert, un delegat general adjunct al Fundatiei Abbe Pierre. In 2011, peste sase milioane de gospodarii au beneficiat de ajutoare pentru locuinte, adica "nivelul cel mai ridicat" de la crearea acestui tip de ajutor, informeaza Mediafax.

Citeste si alte articole pe:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-real-estate/criza-de-locuinte-din-franta-se-agraveaza-afectand-peste-8-milioane-de-persoane-85860

Citit 2183 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top