Ileana Surducan, cea mai tânără româncă de la Salonul de Carte de la Paris

Ileana Surducan, cea mai tânără româncă de la Salonul de Carte de la Paris

Ileana Surducan nu are decât 26 de ani. O vârstă fragedă ce nu i-a închis însă drumul spre Salonul de carte de la Paris. Ba dimpotrivă, clujeanca este cel mai tânăr membru al listei de 27 de autori invitaţi oficial la manifestarea pariziană.

În plus este singura autoare de benzi desenate din grupul româniIor. Vineri dimineaţă Ileana Surducan a animat un atelier de desen pentru copii la care a asistat şi colegul nostru Vasile Damian. De ce un atelier de desen pentru copii, care e situaţia creatorilor de benzi desenate în România, cum a ajuns să realizeze benzi desenate. Răspunde Ileana Surducan:

Ileana Surducan, intervievată de Vasile Damian

Ascultă Download
image
Size: 3.53 Mb

Citeste si alte articole pe:  http://www.rfi.ro/articol/stiri/cultura/ileana-surducan-cea-mai-tanara-romanca-salonul-carte-paris

Citit 2180 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top