Martin Schulz: Angela Merkel nu poate fi facuta responsabila de tot ce se intampla in Europa

Social-democratul german Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a apreciat luni ca Parisul nu ar trebui sa o faca "responsabila de tot pe Angela Merkel", dupa criticile vehemente ale socialistilor francezi impotriva cancelarului german. "In opinia mea, nu exista o confruntare franco-germana", a...

"In opinia mea, nu exista o confruntare franco-germana", a declarat Schulz la incheierea unei lungi intrevederi cu presedintele francez François Hollande. Relatiile intre Franta si Germania si intre Hollande si Merkel sunt "destul de stabile", a afirmat el. 

"Sa faci din Angela Mekel responsabilul de toate inconvenientele din Europa consider ca este nedrept. In jurul mesei la Bruxelles nu este doar Angela Merkel, sunt 26 de alti sefi de guvern", a subliniat oficialul social-democrat. 

Intrebat despre proiectul de text al PS care o califica pe Merkel drept "cancelarul austeritatii" de o "intransigenta egoista", Schulz a raspuns: "Nu eu trebuie sa comentez proiectele militantilor Partidului Socialist aici in Franta", relateaza Mediafax.

Citeste si alte articole pe:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/martin-schulz-angela-merkel-nu-poate-fi-facuta-responsabila-de-tot-ce-se-intampla-in-europa-89017

Citit 2018 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top