Vezi câtă mâncare şi bere poţi să cumperi cu 5 dolari în diferite colţuri ale lumii

Cu cinci dolari se pot cumpara sase banane în Australia, mai mult de doua kilograme în Franta, aproape patru kilograme în Statele Unite si peste 11 kilograme în Etiopia. Comparatiile alimentare continua cu oua, cafea, hamburgeri si bere într-un videoclip ingenios care ne arata câta cantitate putem cumpara cu...

Cu cinci dolari se pot cumpăra şase banane în Australia, mai mult de două kilograme în Franţa, aproape patru kilograme în Statele Unite şi peste 11 kilograme în Etiopia. Comparaţiile alimentare continuă cu ouă, cafea, hamburgeri şi bere într-un videoclip ingenios care ne arată câtă cantitate putem cumpăra cu cinci dolari, din acelaşi fel de mâncare, în diferite locuri ale lumii.

Echipa site-ului Buzzfeed au ales câteva dintre cele mai consumate alimente pentru a analiza ce cantitate din fiecare poate fi cumpărată cu suma de cinci dolari în diferite ţări ale lumii, ca Franţa, Suedia, Etiopia, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, China şi Japonia.

În ceea ce priveşte hamburgerii, cinci dolari pot cumpăra doar unul în Australia, doi în Rusia, unul şi jumătate în Japonia şi doar mai puţin de trei sferturi în Suedia. 

Clipul, de aproximativ două minute, scoate la iveală aspecte inedite, cum ar fi că un iubitor de bere se va simţi foarte bine în China, unde cu cinci dolari va putea cumpăra nu mai puţin de 12 sticle de bere. (Mediafax)

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/vezi-cata-mancare-si-bere-poti-sa-cumperi-cu-5-dolari-in-diferite-colturi-ale-lumii--6574.html

Citit 2313 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top