Firma Spanghero, cunoscuta pentru scandalul carnii de cal, a intrat in lichidare

Un tribunal din Franta a ordonat intrarea in lichidare a firmei Spanghero, una dintre companiile care proceseaza carne si care a fost in centrul scandalului cu carne de cal din Europa, de la inceputul anului....

Un tribunal din Franta a ordonat intrarea in lichidare a firmei Spanghero, una dintre companiile care proceseaza carne si care a fost in centrul scandalului cu carne de cal din Europa, de la inceputul anului.

Potrivit deciziei judecatorului, Spanghero are voie sa continue operatiunile financiare pentru inca trei luni, in timp ce este cautat un cumparator pentru companie, scrie just-food.com.

"Acesta este un rezultat foarte dureros pentru toti si suntem complet constienti de consecintele sale asupra locurilor de munca", a declarat presedintele Spanghero, Barthelemy Aguerre.

"Am facut tot ce-am putut, insa Spanghero inregistreaza un declin de 50 la suta in cifra sa de afaceri si sufera pierderi grele", a mai spus seful companiei franceze.

Spanghero a fost cumparata de Lur Berri in anul 2009, cand era pe punctul de a intra in faliment.

Acuzatiile din luna februarie, ca ar fi etichetat carnea de cal drept carne de vita, dar si suspendarea licentei de sanatate si siguranta pentru mai multe zile au compromis viitorul companiei.

Reprezentantii Spanghero continua sa respinga orice acuzatii de nereguli.

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziare.com/economie/comert/firma-spanghero-cunoscuta-pentru-scandalul-carnii-de-cal-a-intrat-in-lichidare-1231265

Citit 2241 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top