Franta: Legea privind casatoriile gay, promulgata de Francois Hollande

Documentul a fost publicat astăzi în Jurnalul Oficial....

Președintele Franței, Francois Hollande, a promulgat Legea care pemite căsătoria între persoane de acelaşi sex. Documentul a fost publicat astăzi în Jurnalul Oficial. Consiliul Constituţional a validat ieri această lege controversată, care a fost dezbătută în Parlament mai bine de patru luni. Mai mult, mii de francezi nemulțumiți de proiect au ieșit în stradă în nenumărate rânduri. Căsătoriile între persoanele de același sex vor fi oficializate de luna viitoare.

Citeste si alte articole pe:  http://www.europafm.ro/stiri/externe/franta-legea-privind-casatoriile-gay-promulgata-de-francois-hollande~n66427/

Citit 2058 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top