Incredibil: Un angajat Apple, amenintat cu concedierea daca mai sta peste program

Un angajat al Apple din Franta a fost amenintat cu sanctionarea disciplinara daca continua "prostul obicei" de a face ore suplimentare....

Un angajat al Apple din Franta a fost amenintat cu sanctionarea disciplinara daca continua "prostul obicei" de a face ore suplimentare.

Thomas Bordage a mers la sediu companiei din Paris fara sa stie motivul pentru care a fost chemat.

"Poate era vorba despre o promovare, in conditiile in care isi lua munca in serios si chiar statea peste program 20 de minute, atunci cand era nevoie", scrie abc.es.

Insa intalnirea cu sefii lui a decurs exact pe dos. Cei de la Apple l-au avertizat ca daca nu isi schimba prostul obicei de a face ore suplimentare, atunci va suporta sanctiuni disciplinare si ar putea fi concediat.

Bordage a explicat ca intrevederea cu superiorii sai a fost "putin tensionata" si ca, pentru companie, cele 20 de minute petrecute in plus la birou "nu erau justificate".

Aceasta situatie are radacini adanci, mai sustine publicatia citata, in conditiile in care sindicatul francez SUD a dat in judecata Apple pentru numeroase abuzuri asupra angajatilor, care erau siliti sa stea mereu peste program, iar Bordage este unul dintre cei mai activi membrii ai sindicatului respectiv.

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziare.com/apple/stiri-apple/incredibil-un-angajat-apple-amenintat-cu-concedierea-daca-mai-sta-peste-program-1235866

Citit 1933 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top