Elevii ieşeni fac practică la grădiniţe din Franţa (FOTO)

Pana pe 26 mai, un grup de 14 elevi ai Liceului Pedagogic "Vasile Lupu", însotiti de doi profesori, participa la un stagiu de formare profesionala, în cadrul gradinitelor de aplicatie ale Institutului Universitar Pentru Formarea  Învatatorilor si a Educatorilor din Niort, Franta. "Este primul proiect de acest...

Pana pe 26 mai, un grup de 14 elevi ai Liceului Pedagogic "Vasile Lupu", însoţiţi de doi profesori, participă la un stagiu de formare profesională, în cadrul gradiniţelor de aplicaţie ale Institutului Universitar Pentru Formarea  Învăţătorilor şi a Educatorilor din Niort, Franţa.

"Este primul proiect de acest tip din ţară, cu impact major în formarea profesională şi deschiderea spre învăţământul european. Împreună cu tutorii de practică pedagogică ai acestor grădiniţe, elevii Liceului Pedagogic "Vasile Lupu"  pregătesc activităţile educative ale grupelor de la grădiniţă, asistă la lecţiile ţinute de educatori, întocmesc materiale didactice în conformitate cu obiectivele prevăzute în planurile de lecţie şi desfăsoară  activităţile zilnice din cadrul în programul grupelor de gradiniţă", a precizat Irina Cosovanu, profesor coordonator al proiectului.

Stagiul, început pe 6 mai, se desfăşoară în cadrul Proiectului Leonardo şi este intitulat STANDARDS EUROPEENS DANS LA FORMATION DES FUTURS INSTITUTEURS; face parte din Programul de Învăţare pe tot Parcursul Vieţii, finanţat cu sprijinul Comisiei Europene.

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/elevii-ieseni-fac-practica-la-gradinite-din-franta-foto--9520.html

Citit 2266 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top