Osemintele lui Constantin Brâncuși vor fi repatriate în maximum două luni

Osemintele lui Constantin Brâncusi vor fi repatriate în cel mult doua luni. Statul român a început procedurile de repartriere la demersul facut de un scriitor. A fost angajata o echipa de avocati, care colaboreaza cu o casa de avocatura din Franta. Desi procesul ar fi putut dura chiar si trei ani,...

Osemintele lui Constantin Brâncuşi vor fi repatriate în cel mult două luni. Statul român a început procedurile de repartriere la demersul făcut de un scriitor.

A fost angajată o echipă de avocaţi, care colaborează cu o casa de avocatură din Franţa. Desi procesul ar fi putut dura chiar şi trei ani, rămăşiţele lui Brâncuşi ar putea fi aduse în România până cel târziu în luna iulie.

Aducerea osemintelor se discută astăzi şi în şedinţa de Guvern.

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/osemintele-lui-constantin-brancu-i-vor-fi-repatriate-in-maximum-doua-luni--9282.html

Citit 2058 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top