Tragedia care şochează Franţa: vezi ce i s-a întâmplat unei turiste, în doar 45 de minute

O adevarata tragedie socheaza Franta, dupa ce corpul unei turiste care a cazut de pe o stânca a fost devorat de vulturi în doar 45 de minute, înainte ca salvatorii sa poata ajunge la ea. Femeia de 52 de ani facea o drumetie în Pirineii francezi alaturi de doi prieteni, atunci când a alunecat de pe o stânca...

Femeia de 52 de ani făcea o drumeţie în Pirineii francezi alături de doi prieteni, atunci când a alunecat de pe o stâncă şi a căzut aproape 300 de metri, pierzându-şi viaţa. Corpul său a fost, din nefericire, devorat de vulturi înainte ca salvatorii să îi poată recupera corpul, anunţă TF1, citat de Huffington Post.

"Rămăseseră numai oasele, hainele şi pantofii", îşi aminteşte primarul Didier Pericou. "Nu le-a luat decât aproximativ 45-50 de minute înainte să mănânce tot corpul. Atunci când am văzut elicopterul căutând corpul, am văzut şi mulţi vulturi, dar nu ştiam ce fac".

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/tragedia-care-socheaza-franta-vezi-ce-i-s-a-intamplat-unei-turiste-in-doar-45-de-minute--8271.html

Citit 2404 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top