Cum arată în criză piața genților de lux

Un indiciu despre cât de bine se vând accesoriile în România ar putea veni din rezultatele financiare înregistrate de retelele de retail specializate. De exemplu, businessul Musette de azi e aproape dublu, fata de cel din 2009: 375 de oameni, o cifra de afaceri de aproape 10 milioane de euro si 24 de magazine...

Privite până nu demult ca un business complementar, gențile, portofelele și curelele aduc acum aproape un sfert din veniturile firmelor ce vând modă. Efectul: chiar în concurență cu marii retaileri, rețelele specializate au prins curaj și își fac planuri de extindere.

Un indiciu despre cât de bine se vând accesoriile în România ar putea veni din rezultatele financiare înregistrate de rețelele de retail specializate. De exemplu, businessul Musette de azi e aproape dublu, faţă de cel din 2009: 375 de oameni, o cifră de afaceri de aproape 10 milioane de euro şi 24 de magazine în România şi în alte şapte ţări (SUA, Franţa, Bulgaria, Israel, Ungaria, Liban, Mongolia, Austria). Inclusiv când vine vorba de genți de lux, numărul clienților a rămas constant chiar și pe timp de criză. Explicația e logică: (mai ales) acum, cumpărătorii văd mărcile premium și de lux ca pe niște investiții. Așa că, multe dintre clientele care preferau să aibă mai multe poșete de câteva sute de euro bucata, investesc acum într-una de peste 1.000 de euro, pe care o pot vinde peste ani la același preț.

capital.ro

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/cum-arata-in-criza-piata-gentilor-de-lux--18674.html

Citit 2088 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top