Un imobil prăbuşit, 8 morţi la periferia Parisului

Sursa foto : France Presse

Un imobil cu patru etaje s-a prăbuşit duminică dimineaţă la Rosny-sous-Bois, în regiunea pariziană, după o explozie provocată probabil de o acumulare de gaze, omorând un copil şi o bătrână şi rănind alte 12 persoane.

 

Patru dintre răniţi sunt în stare gravă, a declarat prefectul din Seine-Saint-Denis, Philippe Gally. Pompierii au scos apoi de sub dărâmături doi adulţi aflaţi în viaţă, dar caută în continuare cinci adulţi şi cinci copii. "Este sfârşitul vacanţei, deci este dificil să ştim exact câte persoane se aflau în imobil", a explicat prefectul. "Este o explozie provocată cel mai probabil de o scurgere de gaze", a afirmat la rândul său ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, care s-a deplasat la locul tragediei. Trebuie totuşi să "rămânem prudenţi", nu există în prezent "nici o certitudine cu privire la originea acestei explozii", a adăugat el.

Prefectul a confirmat că există "suspiciuni puternice" privind o scurgere de gaze. "Ne aşteptăm să mai găsim victime sub dărâmături", a afirmat un pompier, precizând că încă mai pot fi descoperite persoane în viaţă, într-un termen de 12 până la 24 de ore de la prăbuşire. Prăbuşirea clădirii s-a produs la periferia estică a Parisului, cu puţin înainte de ora 08.00 (09.00, ora României). Pompierii căutau victime printre dărâmături cu ajutorul câinilor specializaţi.

Citeste si alte articole pe:  http://www.rfi.ro/stiri-social-51934-un-imobil-prabusit-8-morti-periferia-parisului

Citit 2890 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top