Mai mult de 10.000 de francezi serbeaza picnicul Dacia

Mai mult de 10.000 de persoane vor participa, duminica, la Picnicul anual, organizat de Dacia in Franta. Evenimentul va avea loc la Chateau de Rambouillet (Castelul Rambouillet), resedinta de vara a Presedintelui Frantei.

Evenimentul a ajuns la a patra editie, cu un progres considerabil, tinand cont ca in  2009 picnicul organizat de Dacia in Franta aduna 4.000 de participanti si 1.000 de autoturisme.

Editia din acest an se va derula intr-un singur loc, la Chateau de Rambouillet (Castelul Rambouillet), resedinta de vara a Presedintelui Frantei. Castelul se afla la 50 de kilometri sud-vest de Paris, aici urmand a avea loc o serie de evenimente marca Grand pique-nique Dacia 2012.

Posesorii de masini Dacia din Franta isi dau intalnire pe 17 iunie pentru a lua parte la un concert sustinut de mai multi artisti francezi ai anilor '80, dintre care amintim Desireless, Jean-Luc Lahaye si Les Forbans. Pe langa concert, organizatorii propun o serie de activitati pentru toata familia, intregul program fiind de sapte ore.

Citeste tot articolul:  http://www.incomemagazine.ro/articol_77891/mai-mult-de-10-000-de-francezi-serbeaza-picnicul-dacia.html

Citit 2176 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top