Peste 10.000 de clienti Dacia sunt asteptati duminica la Picnicul anual din Franta

Peste 10.000 de clienti Dacia sunt asteptati sa participe duminica, 17 iunie, la cea de-a patra editie a Picnicului anual din Franta, care va avea loc la Castelul de la Rambouillet, in partea de sud-vest a regiunii pariziene.

"Din programul acestei editii nu vor lipsi activitatile deja populare ale picnicului, ambianta specifica, distractiile in aer liber oferite gratuit familiilor, tururi ghidate ale castelului si un concert exceptional cu artisti ai anilor '80", se arata intr-un comunicat al Dacia.

Picnicul din Franta are loc dupa cel din Olanda.

Cu ocazia zilei "Dacia" din Olanda, aproape o mie de participanti s-au reunit la inceputul lui iunie, in ciuda vremii nefavorabile, pe plaja d'Almere (Flevoland). In Europa, in cursul anului 2011, peste 10.000 de clienti Dacia au participat la astfel de actiuni.

In 2011, Dacia a vandut 343.000 vehicule in Europa si in tarile mediteraneene. Din 2004 pana in prezent au fost achizitionate aproape doua milioane de masini Dacia. In aceeasi perioada, Dacia a fost marca auto care a progresat cel mai mult in Europa.

In doar opt ani, gama Dacia s-a extins la noua modele, dintre care cele mai recente sunt Lodgy, Dokker si Dokker Van.

In urma unui sondaj de opinie realizat in februarie in cinci tari europene, Dacia a fost desemnata cea mai fiabila marca auto de pe piata de catre cei 30.000 de clienti care au raspuns anchetei. Acestia s-au declarat satisfacuti in proportie de 92-98%.

Dacia se situeaza pe locul 7 in topul marcilor din Franta si pe locul 5 in ceea ce priveste vanzarile de autoturisme.

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/dacia/vanzari/peste-10-000-de-clienti-dacia-sunt-asteptati-duminica-la-picnicul-anual-din-franta-1173018

Citit 1869 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top