Dacia: Opt ani de la aparitia in Franta

Peste 10.000 de participanţi s-au înscris pentru a sărbători opt ani de la apariţia Dacia în Franţa, a anuntat compania intr-un comunicat.

Potrivit textului, cea de-a 4-a ediţie a Picnicului Dacia din Franţa va avea loc pe 17 iunie la Castelul de la Rambouillet, în partea de sud-vest a regiunii pariziene. Din programul acestei ediţii nu vor lipsi activităţile deja populare ale picnicului, ambianţa specifică, distracţiile în aer liber oferite gratuit familiilor, tururi ghidate ale castelului şi un concert cu artişti ai anilor '80.

'Într-o perioadă scurtă de timp, marca Dacia a reuşit să strângă în jurul ei o adevărată comunitate a clienţilor care nu ratează nicio ocazie de a se reuni. Deoarece proprietarilor Dacia le place să se cunoască, aceştia răspund 'prezent' cu fiecare ocazie pe care o au. Pe forumurile de discuţii pe internet, ei sunt de două ori mai activi decât clienţii altor mărci. Şi, în spiritul Dacia, veştile circulă de două ori mai repede prin reţelele informale. Aceste discuţii, succesul comercial, diversitatea crescândă a gamei Dacia au dat naştere unui nou mod de abordare şi înţelegere a automobilului', afirma comunicatul.

Picnicul din Franţa are loc după cel din Olanda, când aproape 1.000 de participanţi s-au reunit la începutul lui iunie, în pofida vremii nefavorabile, pe plaja d'Almere (Flevoland). În Europa, în cursul anului 2011, peste 10.000 de clienţi ai Dacia au participat la astfel de acţiuni.

În 2011, Dacia a vândut 343.000 vehicule în Europa şi în ţările mediteraneene. Din 2004 până în prezent, au fost achiziţionate aproape două milioane de maşini Dacia. În aceeaşi perioadă, Dacia a fost marca auto care a progresat cel mai mult în Europa. În doar opt ani, gama Dacia s-a extins la nouă modele, dintre care cele mai recente sunt Lodgy, Dokker şi Dokker Van.

În urma unui sondaj de opinie realizat în februarie în cinci ţări europene, Dacia a fost desemnată cea mai fiabilă marcă auto de pe piaţă de către cei 30.000 de clienţi care au răspuns anchetei. Aceştia s-au declarat satisfăcuţi în proporţie de 92 - 98%.

Odată cu Lodgy, Dacia îşi însuşeşte elemente de tehnologie 100% utilă. Pentru prima dată, un vehicul Dacia este echipat cu un sistem de navigaţie integrat MediaNav, cu un ecran de 7 inch - unic în acest segment, cu funcţie touch screen, priză USB/Jack şi Bluetooth pentru audio-streaming sau telefon şi acces la playlist-ul unui dispozitiv de stocare extern. O altă noutate în ceea ce priveşte siguranţa este limitatorul de viteză şi comenzile situate pe volan. Dacia se situează pe locul 7 în topul mărcilor din Franţa şi chiar pe locul 5 în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme.

Citeste tot articolul:  http://www.incomemagazine.ro/articol_77774/dacia-opt-ani-de-la-aparitia-in-franta.html

Citit 1993 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top