Un miliardar ceh si-a cumparat palat pe Coasta de Azur cu 48 milioane de euro

Miliardarul ceh Radovan Vitek a cumparat un palat aflat pe Coasta de Azur din Franta, pentru suma de 48 milioane de euro.

Resedinta de lux este situata intr-un parc de 3,86 hectare si are peste 7.000 de metri patrati locuibili, repartizati in trei cladiri, potrivit El Mundo.

Palatul a fost construit in 1920 de catre contele de Milleant, iar mai tarziu acesta a apartinut scriitorului simbolist Maurice Maeterlinck, laureat cu Premiul Nobel pentru Literatura, care a facut cunoscut acest loc pentru petrecerile grandioase pe care le organiza acolo.

Potrivit Sotheby's, care a organizat licitatia, cumpararea proprietatii de catre miliardarul ceh reprezinta o dovada clara ca investitorii inca sunt atrasi de domeniul imobiliar francez de lux.

Miliardarul ceh, care are mai multe resedinte private pe Costa de Azur si conduce o agentie de investitii imobiliare, a precizat ca el vrea "sa renasca legenda 'Palatului Maeterlinck'" si sa il transforme intr-un "simbol al bunului gust".

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/afaceri/investitii/un-miliardar-ceh-si-a-cumparat-palat-pe-coasta-de-azur-cu-48-milioane-de-euro-1172659

Citit 2098 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top