Nationala feminina de handbal a ratat calificarea la Olimpiada

Nationala feminina de handbal a bifat cea mai mare contraperformanta a ultimilor ani - a ratat calificarea la Olimpiada de la Londra.

La turneul preolimpic de la Lyon fetele antrenate de Radu Voina au pierdut si cu Muntenegru: 23-34, dupa ce sambata cedasera si cu Franta scor 19-24. Frantuzoaicele au trecut apoi si de Japonia cu care Romania va mai juca duminica doar pentru palmares.

Handbalistele autohtone au fost prezente la Olimpiada din 2008, dupa 32 de ani de pauza, ocupand locul al 7-lea.

Citeste tot articolul:  http://www.europafm.ro/stiri/sport/nationala-feminina-de-handbal-a-ratat-calificarea-la-olimpiada~n58694/

Citit 2072 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top