Proiectul uzinei Renault din Algeria, tot mai controversat si mai departe de a se concretiza

Inca din 2010 au aparut informatii despre o posibila uzina Renault in Algeria, iar in ultima saptamana zvonurile s-au intetit, sustinand ca la inceput de luna mai va fi facut anuntul oficial. Totusi, presa din Franta si Africa de Nord scrie pe larg despre neintelegerile dintre Algeria si Renault pe tema locului viitoarei uzine si pe tema rolului pe care noua unitate il va avea. Miza este mare fiindca Algeria este o piata importanta pentru Renault care a vandut acolo 75.000 de masini anul trecut, dintre care 20.000 de Dacii.

Citeste articolul complet pe 0-100.ro

Citeste tot articolul:  http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-12145808-proiectul-uzinei-renault-din-algeria-tot-mai-controversat-mai-departe-concretiza.htm

Citit 1861 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top