SUA gazduieste aproape jumatate dintre cele mai populare un milion de site-uri web. Romania este in top 30

​SUA gazduieste 43% dintre cele mai populare un milion de site-uri web, in timp ce locul secund este ocupat la mare distanta de Germania, cu circa 8%, arata o analiza facuta de blogul de tehnologie Pingdom pornind de la date alexa.com. China, Marea Britanie si Franta incheie top 5 al tarilor care gazduiesc cele mai multe site-uri, iar Romania gazduieste 3.746 de site-uri dintre cele mai populare un milion pe plan mondial.

Din datele alexa.com cei de la Pingdom au facut un top cu cate site-uri gazduiete fiecare tara din cele mai vizitate un milion pe plan mondial. Deloc surprinzator, SUA ocupa detasat primul loc cu peste 431.000, ceea ce reprezinta mai mult decat toate tarile europene la un loc care gazduiesc peste 310.000 de site-uri.

Germania gazduieste peste 80.000 dintre cele mai populare un milion de site-uri, China s-a apropiat de 50.000, iar cinci tari trec de 20.000: Marea Britanie, Franta, Japonia, Rusia si Olanda. Romania ocupa locul 27 cu peste 3.700 de site-uri, Polonia este pe 13, iar Ungaria pe 29.

Datele au fost colectate de Pingdom intre 6 si 8 iunie.

Citeste tot articolul:  http://economie.hotnews.ro/stiri-it-12684787-sua-gazduieste-aproape-jumatate-dintre-cele-mai-populare-milion-site-uri-web-romania-este-top-30.htm

Citit 1974 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top