Campanie in Franta pentru deschiderea pietei muncii pentru bulgari si romani

Senatoarea Aline Archimbaud a lansat miercuri o campanie in favoarea ridicarii restrictiilor pe piata muncii pentru cetatenii romani si bulgari. Initiativa schimba radical dezbaterile referitoare la imigrantii de etnie rroma.

Potrivit senatoarei, acest demers nu ar avea nicio incidenta asupra somajului, ba chiar ar ajuta familiile romane si bulgare, care traiesc in conditii dificile in Franta, sa patrunda mai usor pe piata muncii.

"Deschiderea pietii muncii pentru circa 20.000 de persoane, inclusiv copiii, nu va avea nicio incidenta asupra somajului (...) Tinand cont de programul incarcat al Parlamentului, propunerea noastra va fi votata in toamna", a declarat senatoarea, citata de ziarul electronic LaGazette.

Aline Archimbaud mai sustine ca "eliminarea masurilor tranzitorii nu va rezolva toate problemele, dar va deschide noi cai care vor oferi perspective tinerilor".

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/locuri-de-munca/piata-muncii/campanie-in-franta-pentru-deschiderea-pietei-muncii-pentru-bulgari-si-romani-1175705

Citit 2082 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top