Sanofi va suprima pana la 2000 locuri de munca

Grupul farmaceutic Sanofi va anunta astazi un program de restructurare, care presupune suprimarea intre 1000 si 2000 de locuri de munca in Franta, scrie cotidianul Le Figaro. Aceasta masura vizeaza, in special, sectoarele de cercetare ale...

Grupul farmaceutic Sanofi va anunta astazi un program de restructurare, care presupune suprimarea intre 1000 si 2000 de locuri de munca in Franta, scrie cotidianul Le Figaro.

Aceasta masura vizeaza, in special, sectoarele de cercetare ale Sanofi (farmacie) si Merial (medicina veterinara), productia industriala de la Pasteur (vaccinuri) si functiile auxiliare, precum achizitii si contabilitate, la nivelul directiei generale.

Laboratorul a suprimat deja 4000 de locuri de munca in Franta in perioada 2009-2011, aminteste cotidianul in numarul sau de astazi.

In septembrie, directorul general, Chris Vierbacher, a lansat un plan de reduceri de cheltuieli in valoare de 2 miliarde de euro, pentru a minimiza impactul pierderilor unor importante brevete.

Citeste tot articolul:  http://www.incomemagazine.ro/articol_78978/sanofi-va-suprima-pana-la-2000-locuri-de-munca.html

Citit 2193 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top