Compromis: Germania si Franta ar urma sa imparta viitorul mandat la presedintia Eurogrup

Germanul Wolfgang Schäuble ar urma sa preia presedintia Eurogrup, din care fac parte ministrii de Finante ai statelor din zona euro, dupa care ar urma sa cedeze functia, la jumatatea mandatului, francezului Pierre Moscovici, scrie saptamanalul Der Spiegel in editia de sambata.

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez François Hollande sunt pregatiti pentru aceasta solutie de compromis in vederea desemnarii unui succesor al luxemburghezului Jean-Claude Juncker, al carui mandat se incheie pe 17 iulie, transmite AFP.
 
Hollande ar fi acceptat, intr-un final, ca Schäuble sa preia presedintia Eurogrup in cursul primei parti a unui mandat de doi ani si jumatate, dupa care acesta sa cedeze functia, la jumatatea mandatului, lui Moscovici, potrivit aceleiasi surse, citata de incont.ro.
 
 

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/compromis-germania-si-franta-ar-urma-sa-imparta-viitorul-mandat-la-presedintia-eurogrup-78327

Citit 1983 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top